A fordítást/tolmácsolást cégünk kizárólag Igazságügyi Minisztérium által engedélyezett, már tevékenységünk elkezdésekor kiválasztott és tesztelt fordítók/tolmácsok közreműködésével biztosítja, akik egyre több tapasztalatot szereztek a hivatalos fordítási követelmények által előirt minőség és pontosság biztosítása (a legmegfelelőbb fordításokra), valamint a megbízások gyors leadása és az ügyfél elvárásainak megfelelő határidők betartása érdekében.

A magas színvonalú, kivallóan képzett, hiteles fordítók által végzett fordítások mellett, szolgáltatásaink még két más alapvető tulajdonsággal is rendelkeznek: gyors teljesítés és több mint versenyképes ár, ez által optimális minőséget / árat biztosítva.

Segítségünkkel, bármilyen nyelvű szöveg /bármilyen nyelvre történő fordítása megvalósítható, függetlenül a szakterülettől (beleértve a technikai fordítást is), a lehető legrövidebb időn belül.

Standard oldal 2000 leütés szóközökkel, a tanulmányi oklevelek, erkölcsi bizonyítványok, igazolások esetén a standard oldal egy fizikai oldalnak számit. A fordítás ára tartalmazza a lektorálást is (a fordítás lektorálása egy másik fordító részéről, ennek pontossága érdekében).

Fa-ti casa opera de arta

Copyright © 2021 Remarx | All rights reserved

Politica de confidentialitate | Utilizare cookies

Web site realizat de Expert Online